Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trosor på glovet, lampor i taket

- jag tänder på sadism, knäppt va?
- jag är taphefil.

och jag kan inte sluta tänka på hur vi åt muskler, vi åt varandra. men jag stod inte ut med att all hud var så hel. och vit och slät. men jag duschar kroppen invändigt med white russian och lyssnar på hjärtat dunka mot kistan, det är bra. jag kan äntligen somna nu.




Fri vers av Butterfly bullet
Läst 443 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-25 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fränt, fräscht och aggressivt sinnligt!! Love love love it!
2014-06-06

  Skäl till själ
svinbra!

bästa jag har läst på mycket länge
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Butterfly bullet
Butterfly bullet