Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föder barn till bottenskrap

Kanske om jag hade rivit lite hårdare på ryggen,
dragit i håret,
bitit dina ögonlock

Ligger under en bro vid älven med
trosorna nedhasade
Du drar fingrarna genom mitt hår
som är klistrigt av urin och öl

Jag får aldrig sova med någon
Jag blir alltid penetrerad

Du undrar om jag är hungrig
Jag har inte ätit på ett och ett halvt dygn
Jag svarar att jag inte är det,
rullar en ny cigarett,
lutar mig över balkongräcket

Min kompis pratar om kärlek,
lyssnar inte så noga
Jag sprängs i hjärnan av spyor,
vill slita av mig vänsterarmen
och slå dig i huvudet med den

Han är kär nu,
han berättar att hon framförallt är skarptänkt
Jag satt på gräsmattan tills solen gick upp,
hostade blod i en vecka.




Fri vers av Butterfly bullet
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-01 23:33



Bookmark and Share


  Skäl till själ
Grymt!
2012-01-04

    ej medlem längre
Fyfan vad bra! Fortsätt såhär
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Butterfly bullet
Butterfly bullet