Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjackkuk

jag är nog ett riktigt geni
jag är världens bästa skådespelare, ingen märker hur bra jag låtsas
jag är bäst på att supa & knulla
och jag kan runka upp vilken tjackballe som helst
jag är bäst på att må sämst men bäst på att stänga av
och jag tar nog också priset på att vara bäst på att kasta bort min värdighet
och ni måste tro mig när jag säger att jag är en jävel på att haffa jordens sämsta män
jag är den som skrattar högst
blir fullast på stället
och skickar en bild på min fitta till ett ex
men när jag ligger på hans madrass med sperma över magen knäpper jag händerna och säger
KÄRE
GODE
GUD




Fri vers av Butterfly bullet
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-10 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butterfly bullet
Butterfly bullet