Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILLA MUNKEBÄCKSGATAN 9 C

LILLA MUNKEBÄCKSGATAN 9 C, DU SKA SE DU KOMMER ÖVER DET.

magnolian blomstrar utanför fönstret och jag sitter i bomullstrosor på soffkanten med ett lakan på låren som är fläckigt av säd.
spottar slem och blod i toan innan jag snörar på mig skorna och snubblar ut ur lägenheten. stannar vid ett elskåp och hulkar och gråter, smaken av din jävla kuk.
ditt underliv på mitt ansikte och händer. vad jag minns, och inte minns eller inte borde minnas.

vad som än händer kommer ändå magnolian blomma och sommaren är gul och grön, ditt liv kommer fortsätta som vanligt med mitt kommer aldrig bli sig likt.




Fri vers av Butterfly bullet
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-13 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butterfly bullet
Butterfly bullet