Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FITTGLITTER

ja jävlar ja vad härligt med sommar säger jag och petar ett finger i din bröstkorg så att min trasiga nagel lämnar kvar ett märke och satan vad härligt det är att simma i havet och dricka en kall öl i solen, vilka mysiga livsnjutare ni är, åh jag vill bara packa ner er i en picknickkorg och äta upp er, carpa hela fucking diemet och festa på stranden, bli full och galen, somna i sanden, vakna med okända människokroppar, åh shit vad mysigt jag vill aldrig att sommarn ska ta slut fattar du det din jävel?!




Fri vers av Butterfly bullet
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-26 11:29



Bookmark and Share


  sextonförevigt
Fyfan vad bra, alltså, "carpa hela fucking diemet" är så jävla spot on.
2014-08-21

    ej medlem längre
Love it! Så brutal-ärligt och sensuellt i sitt flöde av önskningar!!!
2014-06-06

    ej medlem längre
"Carpa fucking hela diemet", gör inte det, släpp den jäveln fri i stället. I fångenskap trivs ingen, inte ens den förbannade dagen.

2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Butterfly bullet
Butterfly bullet