http://www.youtube.com/watch?v=7FddRcJwlT4

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrivet spontant till följande melodi:

http://www.youtube.com/watch?v=7FddRcJwlT4




En längtan efter Dig

 

 

klockan säger tick-tack
där går ännu en natt
utan dig

fylld utav saknad och längtan
åh denna olidliga trängtan
blundar och önskar
att du var här
i mina armar

sitter
skapar och skriver
ord och melodier
om kärlek som aldrig försvinner

mitt hjärta säger dunk-dunk
här kommer ännu en dag
utan dig

ditt namn det lyser
i telefonboken
ett fingertryck
ett litet klick
och du är här
fastän du är där

klockan säger tick-tack
här dör ännu en sömnlös natt
det är morgon och du vaknar i din säng
utan mig

tick-tack
dunk-dunk
tick-tack
dunk-dunk

och jag undrar
vad du tänker
om du känner det jag känner

pirr i magen
tårar i ögonen
biter mig i tungan
kväver känslan
av att älska trots att man är ensam

tick-tack
dunk-dunk
tick-tack
dunk-dunk

och där går ännu en natt
månen lämnar plats för solen
snön smälter
och regnet faller
isen är hal och kylan biter
världen utanför mitt fönster
är så grå och dyster

men tänker jag på dig
så känns det som att solen skiner
tanken på dig värmer
och jag känner
hur en längtan sprider sig i hela mig

en längtan efter dig

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Nicklas VIP
Läst 1179 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-03-26 06:21



Bookmark and Share


  RedCherry
Du har så otroligt mycket kärlek att ge, så mycket kärlek och känslor du skriver! Jag älskar hur du skriver dina dikter!
2010-03-26

  En strimma av guld
Du skriver fint och öppet om saknade och längtan. Mycket levande och bra skrivet.
2010-03-26

  kärleks ängel
underbar längta!
2010-03-26

    ej medlem längre
vacker.. men sorgsen...
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP