Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det enbart en dröm.. en illusion

Kraftfullt

ger du dig
tillkänna

du tar
plats

kännager
din existens

jag låter dig
ta plats

accepterar
hela din person

vi är inte lika
men inte heller olika

plus och
minus

formas

med tiden
efter varandra

livets
motpoler

utan varandra
ingen existens

det motsatta
får mig att växa

får oss att
växa

ger oss ljus
ger oss liv

en livskraft
som kan ge

av det som jag
inte trodde kunde finnas

ett liv
av givande

ett liv av
harmoni

ett mål
ett liv

att drömma
om

och hoppas
att finna.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-26 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e