Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets hullingar som biter sig fast

Taggen

får mitt finger
att blöda

det enda jag såg
var den vackra rosen

jag la inte märke till
all de vassa taggarna

men nu

en smärta
som bultar

jag minns inte
det vackra jag såg

mitt minne
är enbart

taggarna

som gav mig
smärta

en smärta

jag länge
kände av

djupt i
min själ

taggen
sitter kvar

inget
syns

min hud
är slät

men
smärtan

bär jag än.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-26 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e