Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte blev riktigt bra

Tänk

tänk om
det gick

gick att
radera

det fula

det som har
fördärvat min själ

mitt
hjärta

som ett
litet barn

att
kunna

byta
ut

dom
präglingar

som har sagt till mig
vem jag är

sagt vilket
värde

jag haft

eller

rättar sagt
det värde

jag inte
haft

Gud
du som är

god

kan du
sudda ut

det som inte
blev så bra

ta bort
det som

sönder gick

och göra det
alldeles som nytt igen.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-26 18:23



Bookmark and Share


  Water VIP
Så länge vi vandrar i livet har vi ett värv att uträtta
....och har vi ett värv så har vi ett värde i livets ögon

Det är stort att glädja sej åt och bära som en krona
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e