Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återkomst

varje år när våren kom
och torkade av sig på henne
föll hon handlöst ner i gräset
bredde ut sina skulderblad mot marken
pressade öronen mot leran
hörde hur dom
långt där under
slipade sina vapen




Fri vers av CrowBoy
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-26 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CrowBoy
CrowBoy