Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L\'hiver


Flickan i den gamla skådespelerskans klänning
ligger vaken om nätterna
i sovsalen på B23
pressar naglarna mot vintern
och drömmer om Paris




Fri vers av CrowBoy
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-10-06 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CrowBoy
CrowBoy