Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saltvatten


Det var när jag såg Dig gråta
som Du blev obeskrivligt vacker
och jag ville
bygga ett akvarium
av Dina tårar

ställa det nära
min säng om natten
och höra
ekot
av Dina drömmar




Fri vers av CrowBoy
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-07 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CrowBoy
CrowBoy