Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jokerman

jag minns för alltid den natten
när vi hade vaggat väggarna till sömns
i din lägenhet
sett dom kapsla in sig själva djupare i tapeten
och rofyllt vända sig bort
natten då du såg att det fattades
en knapp i min skugga
och ersatte den med en hårnål
natten då du hällde ett rött skrik
i mina lungor
sänkte ner dina naglar
och drog upp fem mörkröda skåror
längs min ryggrad
fyllde dom med sjudande varm
lavendel




Fri vers av CrowBoy
Läst 233 gånger
Publicerad 2010-03-29 15:48



Bookmark and Share


  Rebella
applåderar för de 5 sista raderna..
starkt och berörande att läsa!
2013-06-11

  Larz Gustafsson VIP
"Jokerman dance to the nightingale tune
Bird fly high by the light of the Moon"
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

CrowBoy
CrowBoy