Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlös himmel

i skuggan av ett generat skratt
ville jag binda ett snöre
kring den här natten
för att den inte skulle glömma oss
där vi satt på bangården
under en sömnlös himmel
och lyssnade till
de dova slagen
av vårsnö
som skakades ur den mörka mattan




Fri vers av CrowBoy
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-27 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CrowBoy
CrowBoy