Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett fint minne.


Fjällbjörkarnas bäck


7 år, 6 år, Äldst
Jag, min bror, en ny Mormor
Från Höghus till Fjäll.
Plättar gräddade över öppen eld
mättade magar, själar

utav segare virke
Unga, men gamla själar
mötte lekfull gammal styrke.
De tre fjällbjörken besjälar.

Pulsen från bäcken
Skratten kom inifrån
Hjärtat var klarrött
Min björkbåt ledning, de tre
Skriker, när en går på grund.

Men plättar lättar se;
Säger mormor till besviken
Ung, båt når ytan.
Rytmen i tillfället
Grundlägger en Kärlek.

Vem som vann? Har absolut ingen aning.
För tillfället var perfekt som det var.
En gammal människa visste föraning.
Fjällbjörken förgrenade sig, Är kvar.




Fri vers av Taggsvamp
Läst 234 gånger
Publicerad 2010-03-26 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp