Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svanar

 

pärlemormoln seglar

 

ögonfröjdan

 

 

jag hör svanar återvända

 

 

steg är

lyckligbarfota

 

 

 

mina fötter är bara

 

 

 

 

 

 

 

lyckliga

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-28 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser