Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att acceptera och respektera våra olikheter som människor.

Att
jonglera

balansera

alla
känslor

funderingar

intryck

och andras
åsikter om livet

den livssyn
som jag har

induvalismen

att accepteras allas
personliga uttryck

i veckan

på köpcentrat
i min närhet

kom en man
som nog var två meter lång

i högklackade skor och
klädd i latex tajt byxdress

han trippade fram
fullt medveten om andras

reaktioner

men han var
bekväm i sin

personlighet

även
fast

dom
¨normala¨

ställde sig att

stirra
tissla

vilket
mod

denna mannen
uppbar

att stå upp för
den han är.






Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-27 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e