Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny Nazism

Jag hittade
en bunt tidningar
i en gammal kista
på vinden

Jag bläddrade fram
ett hakkors
och hörde folket ropa:
-Sieg Heil!

Det var inte längesen
de bröt sig in i huset
för att ta bort allt
som kallas liv




Fri vers av Akke
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-27 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke