Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven strax innan min mor dog......jobbig tid med många olika känslor...


Nuet

Nuet

Jag vill leva i nuet
oavsett vad som händer

På avstånd hör jag ett tåg
dåna förbi i full hastighet
jag njuter av ljudet

En fågel kvittrar utanför
mitt fönster
den glädjs i sin ensamhet
över tillvaron

Mellan mörker och ljus färdas jag
i ständig rörelse

Mitt i livet befinner jag mig
jag har sjukdom och död
i min närhet

Ändå kan jag finnas till
både i glädje och sorg

Kärleken tar jag emot
som en gåva
sorgen måste ändå finnas

Nuet är som en konst
härlig att uppleva
ibland så svår att utöva.








Fri vers av Karin Rosberg
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-11-06 07:53



Bookmark and Share


  Amy (F)
Väldigt vackert skrivet, beklagar sorgen till din mor..:(
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg