Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vindarne

 

är en trädgård så oändligt vacker 
marker är vindmantlar  bredda ut 
bäckar är hår utslaget
mjukskimrande
gräs träd allt är vindar
vindsång

andas vindar berättarljus

andas vindar

lyft tyngden ur
hjärtas kammare

elden glöder
vindar

andas in
liv

jag står i vindarnas trädgård
din hand omfamnar min
vi vandrar samman
dina fingrar
smeker
kind

dina ögon
lindas
om

bröstkälla
för en stund
anar jag

eldsliv

lyssnar till vindarnas sång

du
är
nära

i vindarnas sång




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-27 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser