Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorg och förlust


Inga svar

Alla dagar som gick
Alla dagar som ska gå
Alla dagar som bara försvann
Hur ska man nu få resten att gå...
Det spelar ingen roll vilka ord man söker efter
Och det spelar ingen roll vad man säger
För
inget hjälper ändå
För
sorgen finns där
och smärtan likaså
Och varför
För varför blir så viktigt
men
så meningslöst
Svar finns ändå inga att få
Bara dagarna före
och efter
Allt vi fick
Allt du gav
All kärlek
All värme
Som för alltid kommer finnas kvar




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-27 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman