Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte lätt att ge svar på alla frågor som dyker upp...


Barns funderingar om Gud

Mamma

Dom säger att Gud skapade allt

Men vem skapade Gud då

Ja du, det var en intressant fråga som jag inte kan svara på älskling

Konstigt, varför kan du inte det

För att jag har inte svar på det

Var bor han då så kan jag fråga honom själv

Ja du...överallt

Man kan väl inte bo överallt. Det kan ingen

Hmm

Hur gammal är han då

Ja väldigt gammal

Hur gammal

Några tusen år sådär

Ha, det kan ingen bli

Hur ser han ut

Ja...det vet jag heller faktiskt inte

DU vet tydligen ingenting om Gud mamma

Har hört att man kan be till honom

Vad betyder be

Ja, att man pratar med honom när man vill om allt

Var ska jag prata med honom då när jag inte kan hitta honom 

Var som helst.

Hur ska man kunna prata med någon som är osynlig

Han är en jättebra lyssnare också och är bra på att behålla hemligheter

Är han

Som tomten menar du

För han här ju bara en bluff...

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-20 17:25



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
NÄR JAG STÄLLDE LIKNANDE FRÅGOR TILL MIN MORMOR SOM ETT BARN DÅ LAGT HON HANDEN PÅ SITT HJÄRTA.
2024-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman