Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem känner inte oro för framtiden...den blundar hårt i så fall


Mina orosmoln...

Jag slipar på mina tankar

Förskönar dom

Lindar in dom

I mina orosmoln

För att orka fortsätta

 

Vissa dagar sitter jag i mitt rosa moln

Håller krampaktigt taget

För vill så gärna stanna där

Känna vinden i mitt hår

Dingla med benen

Andas

Och hoppas

 

Skuffar undan de andra om de kommer för nära

För vill bara titta på det vackra

Känna mig lycklig för stunden

I min nuet

 

Men till slut faller jag

Och hamnar på mitt orosmoln igen

Och det blir bara svårare och svårare

Att försköna mina tankar

Och hitta de rosa molnen

Till att känna hopp




Fri vers av Anna Nyman
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-20 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman