Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna vår så skör efter den långa vintern......så och vi människor......


Brytningstid



Varje dag bär en
aning....

ljuset främjar liv!

tranorna har redan
visat sig

ett leende bär
över mångas läppar
helt omedvetet....

attraktion surrar runt
mig och lusten
att känna mer

finns redan i min hand
där dina fingrar letar
mjukt och sinnligt

som bara du kan......

skör är den första
brisen av vår

även mina tankar
som rör sig försynt

mellan att älska

eller dröja kvar
i den märkliga
nya känslan

av vår.







Fri vers av Karin Rosberg
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-27 20:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hej karen..vilken vacker dikt om vårkänslor och bräcklighet..ja ljuset nu påverkar onekligen

oerhört fint diktar du!!
2010-03-28

  Larz Gustafsson VIP
"Varje dag bär en aning". Så sant och vackert.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg