Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min personlighet?


Är jag en Taggsvamp eller Kantarell.
Taggig? Kantig? Avståndstagande.
Är jag Karl Johan eller Orkideé.
Högfärdigheten är här me´.

Jag tror jag är en blommande fjällbjörk.
Som mina föräldrar skapade via mjölk.
Fantasin sätter fart på vår - saven.
Jag är unik men ändå en del av livsväven.

Det är Jag som bestämmer hur mitt liv ska se ut.
Generna skyllde jag ofta på förut.
Tror båda bidrar och naturen såklart.
Hjärnan får arbeta det är uppenbart.

Du är helt omgiven av intryck
Omgivning säger vad du ska tyck.
Men din hjärna bestämmer tryck;
Den ger ej ut fakta av en nyck.

Men verkligheten förändras jämt
Även min person och det är ej skämt.
Ödet kan vara ödesbestämt
Men kan vara lockande, vilt, otämjt!




Fri vers av Taggsvamp
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-27 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
att utmana ödet
2010-03-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att det är sunt att ta avstånd.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp