Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är mer än faror.

En ny dag

fåglarna
kvittrar

valpen är full av
energi

skräck
rädsla

rasar i
mitt inre

jag vill gömma mig
orkar inte mer

en ljus
vårdag

jag känner mig
som en paralyserad
mus

livet

finns runt
omkring mig

hjälp mig
hitta dörren

så att livet
kan komma in

ljus

fylla mitt
mörka rum

rädslan

släppa sitt
grepp

om det lilla barn
jag engång var

att
se

att livet
inte är

fyllt av
faror

att välkomna
det livet

mig vill
ge.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 164 gånger
Publicerad 2010-03-28 09:28



Bookmark and Share


  Water VIP
Varde ljus vill jag utbrista
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e