Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevara



vår vinter,
blev en övergång

till någonting djupare,
sannare



tydligare kändes skillnaden, tydligare
kändes

närheten, banden
ej från denna tid,

men i samma sekund, vårens första fluga



lämnar sitt landmärke, på din kind
vill jag den fånga,

tränga, förånga



ångra intet, bevara sinnet

i,

hudarnas sammansmältning








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-28 13:11



Bookmark and Share


  peter markurth
sött
2010-04-04

  firefire
också fint skrivet..
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP