Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I brisen




jag låter vindarna svara,
på den tystnad som råder


jag låter händerna tala,
de ord som aldrig sades


åter fanns, åter kom

i brisen







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-28 13:33



Bookmark and Share


    Isadora
Berör mig. Känner ett lugn. Vackert.
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP