Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För jag vill spendera varje gryning med just dig.


Försynta andetag genom mörkret


min ryggrad här, brister och gör ont.


men de unga ögonen gillar
att möta gryningen
när din blommande hud
söker sig tillfreds hos mig


dina kantiga höftben
lämnar spår utav kärlekssånger,
i mitt tomrum


jordgubbarna som skapat
dina trånande läppar
får vårens första staplande steg
;att brinna i mitt bröst




Fri vers av Louisedottern
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-29 01:15



Bookmark and Share


  Mathias.F
fantastiskt, applåder!
2010-04-02

  Mikaela P
Även denna gjorde nästan ont inom mig. Bara beskrivningen av texten var som ett slag i magen. Jag är helt betagen i ditt sätt att skriva och uttrycka dig!
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern