Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh Vackra

 

 

 du öppnar nu

 

dina ögonvingar

 

ur din långa vintersömnad

 

dina brunnar strålar

violljus

 

 

tindrande droppar

klara rena källvattensströmmar

 

utmed dina kinder

doftande rosenvingar

 

 

kristallsånger ljuder

 

väckan

 

 

ur djupgrotta stiger de

 

väckta ur ide

 

 

du

 

viskar namngivan

 

vid varje ord stiger ett väsen fram

 

 

ut ur djupgrottas höljeshänder

stiger  ur din andedräkt

 

 

din mun är en öppnad port

purpurleende

bladgivan




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-29 14:35



Bookmark and Share


  Anna*
Vackert, skirt, andlöst ... lika ljuvt som alltid
2010-03-30

  Yrre VIP
Otroligt vacker och livgivande!!
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser