Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

broöppning

 

ur bröst stiger hjärtas tår

 

vidgas

 

ur droppe

 

sker

det

 

blad vikes ut

 

 

lyss

 

till

sagan




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-29 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser