Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släppa kontrollen över livet.

Att
låta

livet
nuet

fylla
sinnet

att kunna ta
emot nuet

njuta av
stunden

fyllas av
denna njutning

av att
leva

ta emot livet
utan kontroll

en känsla av
välkomnande

likt vårens
annalkande ankomst.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 18:21



Bookmark and Share


  Louisedottern
Den här träffade mig rakt i bröstet som en spark. Tack!
2010-04-04

  Water VIP
en känsla av att öppna fönstren för fullt och uppleva
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e