Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland så kan allt det fina som man levt i för stunden, bara vara ett smäckert självbedrägeri.


En fjärilshåv med tankar


min egna tanke
som jag trodde,
tillhörde oss

men jag spelade mig,
ett spratt
en lek med, mig själv

men du såg mig ju i ögonen?

*

inget mörker
kan tysta mitt hjärta
inget kan stoppa
värmen som strålar



nu vet jag att

;vad som helst kan stoppa mig





Fri vers av Louisedottern
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-30 09:32



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert skrivet. =)
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern