Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När personen inte gör som jag skriver och jag inte vet vart han för mig.




Haiku - Hjälp min karaktär styr mitt liv

Jag som skapade
har inte längre kontroll 
- han lever nu själv

 

 




Bunden vers (Haiku) av aPorcupine
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-31 08:50



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Ungefär som Frankensteins monster.. Bra haikat!
2010-03-31

    ej medlem längre
då är det bästa att stå vid sidan och bara le:-)
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine