Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevar efter dig


Slamrar försynt i köket
så att du ska vakna

Hur får man glöd i hemtrevnaden?




Fri vers av Almagrundet
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-11-06 19:02



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Lite julstämmning i denna och så snitsigt snidat.
2007-12-24

    Florence
Fint träffande om vardag och längtan att den ska bli mer än bara vardaglig.
En värme som inte tränger sig på, liksom den till synes enkelt klara stilen, med både humor och ett stänk av osäkerhet, eller besvikelse. Varje ord är betydelsefullt.
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet