Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den lilla fågelungen

En fågelungen
kvittrande

bland sina
fågelsyskon

hela världen
är det varma boet

fågel mamma
och fågelpappa

som kommer
med mat

skriker
vid fara

så tryggt
inga faror

men
sen

helt
plötsligt

ut ur
boet

för att
flyga

världen är så
mycket större nu

faror finns där
många av

fågelmamma
och fågelpappa

inte
alltid där

världen så
mycket större

än det lilla
varma bo.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 15:33



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Gulligt, kärleksfullt och ömt beskrivs här separation och nyvunnen frihet
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e