Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:) Victoria och Daniel eller...?




den varmaste känslan...

 

den varmaste känslan du ger i mitt bröst

och den djupaste värmen som ger mig tröst

en längtande driva den smälter så väl

den flyter i rännilar in i min själ

med smältvattnet kommer det näring till mig

som fyller på glöden av kärlek till dig

och hoppet det ökar den längtan som finns

i mitt hjärta som dunkar för dig min prins

 

(c) tk.




Fri vers av thyra
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-30 15:49



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Så känner hon kanske... Vickan!
Bra!
2010-03-30

  Lady Alassa
Visst är det väl så Vad mänsklig värme gör gott
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra