Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårbris

Andas
sol
Med kalla
händer

Livet väntar
Medan solen
sakta värmer
mitt bröst i
den ljumma
brisen..

Du
vid min sida




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-30 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders