Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bladvändan

 

 

ysterljus

 

lyft dysterljus

 

 

 

öppna hjärtats sång

 

 

 

vingar svepa om

 

fröjdanspärlande

skratt

 

 

strör drömstoff  in i dina händer

 

lätt på bladen vänder




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-30 16:14



Bookmark and Share


  firefire
fint ,varmt..drömskt...tycker om dina ord,det vet du vännen;)
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser