Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens kant

Nå himlens kant
Lite nonchalant

aning om det underbara
Det ljusa alldeles självklara

Saknar skäl

Ner i djupen
Upp i skyn
Att nå att nå
Stå på tå?

Att nå att nå
Eller bara stå.




Fri vers av Gloriousforrest
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-30 22:04



Bookmark and Share


  Ametysth
Dina texter får mig att se en dans, poetiska rörelser på tå, utsträckta. Den här är för mig en fridans.
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Gloriousforrest