Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagen är bara vardag utan dig

Jag ser din rygg i tunnelbanan
Så kommer jag ikapp och minns

Du finns framför mig i kön på ICA
Så vänder du och jag minns

Så stannar tiden bara en sekund
Du finns, jag känner dig…att du finns

Så återgår allt igen




Fri vers av Gloriousforrest
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gloriousforrest