Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sten, ett snöre, ett par kottar och kvistar...

Det var en gång, mycket länge sen nu
Hans ögon klara omslöt henne
utan vare sig tillåtelse eller garantier

Hon lämnade allt en natt
En gnistrande natt under månen
En sten, ett snöre, några kottar och kvistar
Det var allt

Så sa han: Gå bara
Som om det var möjligt vandrade hon
Mot solen med ingenting i fickan
Tillförsikt i hjärtat
Ögon fästa i horisonten

Det var en gång
Mycket länge sedan nu
Om det var han eller hon
Om det bara var så det skulle vara
Det vet ingen

Men när hon vaknade låg vid hennes sida
En sten, ett snöre, några kottar och kvistar




Fri vers av Gloriousforrest
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-18 13:46



Bookmark and Share


  Ametysth
En vemodig och vacker tango, förstår du hur jag tänker nu? Tycker mycket om rytmen, oväntad, ny. Tempoväxling.
2010-08-15

  Valdemar Anders
Underbart! Jag gillade verkligen.
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Gloriousforrest