Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska ta dig dit...

jag ska ta dig dit
där ingenting är säkert
där golven gungar och taken är segel
jag ska ta dig dit
där benen lyfter och vindarna bär
där jorden ropar och vattnen sjunger
jag ska ta dig dit
där orden är bilder
och känslan är verklig
jag ska ta dig dit
men dit är redan här
och här är redan förut
imorgon är en ny dag




Fri vers av Gloriousforrest
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-09 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gloriousforrest