Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sommardag i gamlastan...


Ett öppet fönster…en ny dag

08.45
Djanam!

vilket språk?

12.02
tahdon!

Vad menade hon?

23.48
nanna curacon

mm mmm…

01.13
…sh älskade sh…

inga slut,
vi börjar inte om
….men orden klingar…

Amen




Fri vers av Gloriousforrest
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-05 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gloriousforrest