Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomtatetom

 

ljusskimrans stegbörjan

moln falla i händer

tung
tung
t
u
n
g
stegslokan

skuggväv
lindas
lindas
lindas

dras
åt

blomma står i gryning
böjer huvud
in mot
bröst

sitter här med de runda stenarna
i de runda stenarnas krets
beundrar åser
rundmjuka linjer

runda stenar av havssköljan smekta
stensuckan
stiger

tom
tom
tom

havet dånar

tom
tom
tom
to to tom
t
o
m

alla dessa tommöten

möten
möta
möten

lindar ögon om
lyfter varsamhand
rör vid
varligt
varligt
i ömhet

lägger kinden till
upplever
djup
spirandevilja

sitter här i de runda stenarnas krets
rör vid

du stiger fram

blomma står i gryning
lyfter  huvud
in mot
solvind




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-31 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser