Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalman slår dank

 

mat- och sovklockan haltar i otakt
skrivklockan har stannat
balanserande på en vinglig versfot
almanackan har dragit sig efter
själv går jag drömsk och bara drar mig




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-31 22:04



Bookmark and Share


    Mikaela Stigsdotter Larsson
Ja så där kan det verkligen vara. Fint!
2010-04-01

  Lili Samuelsson VIP
underbart uppfriskande och galet, att balansera på en vinglig versfot, det är ett konststycke i sig, snyggt
2010-04-01

  kärleks ängel
det kan vara skönt att bara villa och hämta krafter!
2010-04-01

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint Måna och ha det gott med ägga och Boa.
2010-03-31

  Larz Gustafsson VIP
Väl unt.
Skönt!
2010-03-31

  RosaFlugSvamp
kände verkligen igen mig där x) bra skrivet!
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger