Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt

Jag gråter inte för att jag kan
Jag gråter för att jag vill

För att veta att jag lever
För att veta att jag finns
För att veta att jag kan

Så att jag kan känna
Så att jag kan existera
Så att jag kan.




Fri vers (Fri form) av malkvanbandy
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-31 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malkvanbandy