Jag minns undantagen. Lagt till ”I poeters sällskap”.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns undantagen. Lagt till ”I poeters sällskap”.




Smetande monotini

Läser, blir störd

blir inte berörd

av illiterat afasi

 

Runt all idé

en klassisk kliché

i en klibbande slags symfoni.

 

Ansträngningslöst

men så ambitiöst

kallar de det poesi.

 

Ack, sådan pers

att finna en vers

i alla denna algologi

 

Jag hittar blott ord

från en bortkommen hjord

i en självskapad ataraxi.

 

Undantag finns

men inga jag minns.

Ser bara smetande monotoni.




Bunden vers (Annat versmått) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-31 23:52



Bookmark and Share


  kråkan VIP
..så kan det va..fast alla vill ju..coh det är ju alltid något..tycker jag..:)
2010-04-08

  Eva Langrath VIP
ord som andas utttråkad och som platsar bland undantagen
2010-04-02

  Lavinia Röd
Kan känna igen känslan ;)))
2010-04-01

  Monika A Mirsch VIP
"Smetande monotini" - trist tycker jag....
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP