Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spruckna ögon

Hans händer var vaggor
Som vaggade fjädrar av skört glas

Spröda konstruktioner som bar hennes kött
I fingrar

Hennes hud vilade lätt emot hans
Varm, slät

Han vaggade stillsamt
Hennes hud till sömns

Hennes kropp vaknade
Hennes ögon var kalla

Hans händer splittrades
Som glas emot golvet

Den släta ytan sprack
Till en ögoniris

Hans händer var kistor
Som vaggades av fjädrar av skört glas




Fri vers (Fri form) av malkvanbandy
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-01 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malkvanbandy