Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det luktar frusen vår

Min inspiration
är infrusen i smältvattnet
- jag kan stå här och betrakta
ovanifrån




Fri vers av aPorcupine
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-17 22:34



Bookmark and Share


    J. Herward
ibland får man in så många fina intryck, och tankar som vävs till perfekta meningar tar sin ton, men när det kommer till kritan dör de ut så lätt... när de ska insättas på svart och vitt... Applåder:)
2010-05-17

    ej medlem längre
kan vara både bra och frustrerande. men iaf blev det en välordad dikt!
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine